Metallica till Stockholm nästa år!


Alla gillar väl rock, eller hur? Ett av världens bästa rockband kommer till Sverige nästa vår för två konserter. Båda går av stapeln i Globen i början av maj 2018, och de som känner sig sugna måste skynda sig att försöka knipa biljetter, de kommer sälja slut som smör.

För alla trogna fans till Metallica är det ett stort glädjebesked att de äntligen kommer till Stockholm igen nästa vår! Det klassiska och bitvis skandalomsusade rockbandet kan nog göra ett och annat hotell osäkert under sin vistelse, för alla vet väl att hotell + musiker = kaos? Det återstår att se hur deras Sverigebesök i maj 2018 blir helt enkelt.

Bandet drar ut på världsturné med Europadel

Det var nyligen som Livenation gick ut med ett pressmeddelande och informerade om att Metallica under sin WorldWiredTour ska besöka Sverige och göra två konserter. Dessa förmodligen eminenta shower kan man se i Globen den 5 och 7 maj nästa år. Turnéns Europadel kommer att inledas i Amsterdam den 4 september detta år och avslutas den 11 mars 2019 i Finlands huvudstad. En lång turné för bandet, som med största sannolikhet kommer ge alla fans en sjujäkla show!

”Det var i höstas som det klassiska rockbandet släppte sin nya skiva ”Hardwired..To Self-Destruct” den 18 sptember och den gick då upp på albumlistornas förstaplatser runtom i världen. Albumet sålde över 800 000 exemplar bara första veckan”, skriver Expressen i en artikel.

För den som vill veta mer om Metallica

För den som inte vet så mycket om det amerikanska heavy-metal bandet Metallica så finns det mycket att veta. Metallica bildades 1981 i Los Angeles och har sedan dess sålt över 110 miljoner album, i hela världen. Metallica räknas som det band som har haft mest inflytande på rocken genom tiderna.